Коледните картички

Оказва се че тази година за мен коледните картички са едно от малкото неща, които ми създават истински празнично настроение. Иначе всеобхватната цигания и шарения  ме отблъсква, всичко бие на флаш и китайска пластмаса.

НО картичките са друго нещо.

Този път не съм пращала електронни, както направих миналата година. Не съм пращала на най-близките си хора. Пратих на 15 души, които са ми помагали по един или друг начин да навляза в работата и да разбера пазара.

Маркетинговия ни отдел беше приготвил едни безумно странни ( и според много колеги извънредно глупави) коледни картички. Представляваха бели картончета, на които най-отгоре пише: „Напомняме ви,че ако сте забравили да кажете нещо на някого – сега е момента да го направите“. Толкоз. И някакъв мижав мотив на подаръче в долния десен ъгъл. Аз реших че никой не заслужава да получи такава убийствено стерилна картичка и се захванах да поработя за да заприличат на нещо…все пак. Нищо особено, просто взех от „Слънчоглед“ малко лента от органза и едни червени звездички и ги закрепих на картичките. Радвам се че го направих, защото това ме накара да почувствам атмосферата на празника.

Извън тези 15 картички, които изпратих „по работа“, реших да раздам няколко и на колегите си. Само 4. На 4-ма души, които ми показаха някакво човешко лице и ми помогнаха да науча много неща през последните 4 месеца. Едната от тях  беше за редактора. В отговор получих неговите пожелания по много забавен начин писани-недописани върху една от нашите очарователно празновати картички🙂

И ми стана едно толкова топло и коледно…  

Коледните картички

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s