Маршрутката гори…шала-ла-ла-ла

Днес, докато пътувахме за откриването на „Холидей Ин“ в Бизнес парка попаднахме на горяща маршрутка на „Цариградско шосе“. Избухна малко преди да се приближим, а аз през цялото време се надявах да не е маршрутка, а просто бус, защото само при мисълта че може да е пълна с хора, които да се опекат живи ми призля…

Слава Богу, някак си се бяха измъкнали от адската машина.

Това което ми направи впечатление – освен редовния брой сеирджии, които не само зяпаха, но и искрено се забавляваха (както при падналата сграда на „Алабин“ преди няколко месеца“), беше,че пожарната действаше доста мудно. Първата кола се мота над 5 минути след като спря, докато най-накрая пуснаха струя вода и изгасиха пожара. В един момент суетенето изглеждаше толкова голямо, че си помислих дори че цистерната е празна:(. Втората пожарна кола пък изобщо не беше се добрала до мястото когато изгасиха огъня.

Със сигурност не упреквам никого – не винаги е възможно да се реагира максимално бързо. Просто си пожелах наум да не ми се налага да проверявам доколко забавянето е „инцидентно“ и доколко – практика.

Маршрутката гори…шала-ла-ла-ла

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s