Моята кампания “Спрете психо-терора”

Започвам кампания под надслов „Не на терора с лентичките „Не сте сами“

Правя го, не защото съм безчувствена и не подкрепям медиците в Либия (макар че ако трябва да бъдем честни – изобщо не съм сигурна че са невинни).

Правя го защото смятам, че да трупаш активи (под формата на имидж) и пари на гърба на няколко нещастни човека и бездействието на десетки политици е цинично.

Мисля, че лентичката „Не сте сами“ поругава българския флаг и го принизява до статут на не особено добре издържано в графично отношение лого.

Омръзна ми всички сайтове, които посещавам да са са нацвъкани с банери „Не сте сами“. Всички водещи по телевизията (колкото и рядко да ми се случва…все гледам по малко) да са с лентички „Не сте сами“. Всички вестници (особено „Стандарт“ гррррррр) да са пълни с публикации как на някой му хрумнала поредната гениална идея да си турне лентичката ееееей толкова огромна незнамкъде си.

Не искам да пия прясно мляко  със символ „Не сте сами“, не искам да ям салата с лентичка, не искам лепенки, плакати, отказвам да пазарувам в магазини с витрини „Не сте сами“. Добре че си пия кафето без захар, че ако трябваше да си сложа от пакетче с надпис „Не сте сами“…леле! А мартеницата „Не сте сами“ просто преля чашата! Възприех го като гавра с хубавата българска традиция 😦

За мен всичко това е психотормоз, от който някой обаче явно вади добри пари.

Затова казвам НЕ НА ЛЕНТИЧКИТЕ !

Моята кампания “Спрете психо-терора”

3 мнения за “Моята кампания “Спрете психо-терора”

 1. До днес бях абониран за твоя блог, но официално го махам.

  Думите ти са точно израз на безчувствие. На мен ми омръзна от прекалено „умни“ хора, които все знаят повече от другите и имат отговор за всичко. Срам ме е, че някой се съмнява в невинността на българките. Честно ти го казвам.

  Ще ти спестя това, което ми се иска да напиша.

 2. и по-добре.
  и без това на никой нямаше да му е интересно да го чете.
  пък ако някой ден успееш да си махнеш капаците от очите, пробвай да се поогледаш. и след това – евентуално да се замислиш.
  към Филип това.

 3. Кампанията с иначе благородни намерения напълно се изроди в един атрактивен канал за достигане на онези потребители, които оценяват сляпо всякакви прояви на „социална отговорност“.
  Не съм съгласна с теб, че медицинските сестри не са невинни. Нима толкова големи имена в света щяха да застанат зад тях? Нима Кадафи щеше да вмъква политически нотки в коментарите за процеса и да носи съвсем случайно сандъци със злато на страните от Африканската лига???
  Нима са имали умисъл да заразят деца? Не биха имали полза от това. Ама никаква. Те са отишли да работят, не да правят подсъдими неща.
  Според мен най-много да са виновни за това, че ако са знаели, че се ползват многократно спринцовки, не са предприели никакви действия – може би от страх не са протестирали или не са напуснали веднага заради желанието да работят.
  А след като няма умисъл, дори и физически те да са вкарали във вените на децата заразена кръв, вината е не тяхна, а на цялата болница, че не са осигурили достатъчно материали.
  Това за мен е най-вероятната истина.
  Филип, всеки има мнение. По твоята логика някой може да се замисли и да спре да чете блога ти само защот така си се нахвърлил върху човек, просто заявяващ своето мнение. Но от спора/дискусията се ражда истината, нали? 😉

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s