“ВИП” простотии – епизод пореден (за съжаление- не последен)

Много ми е смешно когато някой в България използва израза „ВИП“. Още по-смешно ми е когато го използва в съчетание с имена като Евгени Минчев, Азис, Ивана, Мис Едикояси ( и подобните уродливи клонинги на българския шоубиз).

Обаче някак си хем ми е смешно…хем ми е едно такова тъжно. Защото май нашите „ВИП“ове отразяват нивото на цялото ни общество. Щом се прехласваме по „класата“ на девойки със съдържание на сутиена 100кратно по-голямо от това в главите…Щом идолите ни са някакви кичозни хермафродитни типове…Какви са обикновените хора тогава?

И тази поредна простотия с „ВИП Брадър 3“. Не че ще имам време (или желание) да го гледам. Но изпадам в ужас как хиляди ще го следят жадно и ще го обсъждат на масата, в кафето, на работа или във форумите…Как всички ще тръпнат да видят гей-изцепка, изневяра, оргия с любимите си „ВИП“ове.

А мен това ме отвращава…Да гледам примерно Катя Евро как се въргаля по пода нафиркана до козирката (имам някакво смътно усещане че ще направи нещо в този стил) само защото не може да намери друг начин да бъде интересна за публиката. Да гледам шепа събрани на едно място „звезди“ в отчаян опит да изпросят поредната доза внимание, кривейки се наляво-надясно, и позирайки като „скандални“.

Не, благодаря. Предпочитам да не съм толкоз „ВИП“…

“ВИП” простотии – епизод пореден (за съжаление- не последен)

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s