Вот на недоверие

Цялата минала седмица се самообвинявах за факта,че няма да гласувам на изборите за евродепутати.

Резултатите, както и предполагах са разочароващи. Сигурно и аз имам вина за това, че ДПС и „Атака“ ще правят сеири след някой друг месец в Брюксел. Не ми се ще да си го представям.

Избирателната активност била ниска…Аз лично гласувах вот на недоверие на тези избори. Как да вярвам на някакви си хора, които лъжат избирателите с кебапчета и чалга. Как да застана зад корумпирани лица или кариеристи и да ги подкрепя да ни представят страната пред Европа. Сигурно има и свестни хора сред кандидатите…Надявам се не всички да са като Слави Бинев. Макар един вътрешен глас да ме кара много да се съмнявам.

В изборното студио на БТВ бяха поканили фолкпевицата Камелия, която си развяваше гърдите в едър план. И за пореден път се убедих, че се задушавам от всепоглъщащата пошлост и простотия в моята мила родна страна.

Колкото да ми е тъжно да го кажа – напоследък все по-често се замислям „защо живея тук“. Скоро отговорът – „защото обичам България“ няма да важи…

Вот на недоверие

3 мнения за “Вот на недоверие

  1. Пошлостта и простотията далеч не са изобретение на милата ни рОдина – те са изобретени от хората. И тъй като 90% от интелектуалния капацитет на човечеството е съсредоточен в 10% от хората ясно е, че простите преобладават. Винаги и навсякъде. Затова примерно в. Шок има 300 000 тираж, а в. Капитал – 20 000.

    И не знам какво против имаш Камелия в предизборното студио, още повече пък против това да си развява циците – вероятно те са единственото нещо, което става за гледане в това студио, пълно иначе с опротивели ми от години муцуни на дърти хрантутници.

  2. Мда, за съжаление за простотията предполагам че си прав.
    А за циците на Камелия – предполагам протестирам, щото не съм мъж 😉 Или поне ми е по-лесно да ти го обясня с това.

  3. zlatkata каза:

    от всичко най-тъжното е че вече сме много хората които си задават въпроса „какво правя още тук?“

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s