Бъг в системата…

Думата ми всъщност не е за никакви компютри и прочие сложни схеми.

Просто някак си лятото дойде с твърде много живинки – летящи, пълзящи, хапещи, щипещи и не винаги особено симпатични.

Разбира се първенството се държи от комарите, с които към момента се боря сравнително успешно с помощта на един Райд на таблетки. Това само в стаята казван. За навън не съм се обзавела още (ако не се смята едно мазило с не особено приятния аромат на оцет), което си бях взела когато ходих в Индия. Но това беше ехеее, колко отдавна. Изтекъл му е срокът на годност. А за някои места си е направо задължително човек да има анти-комарно средство – „Лодки“ например (както мисля там да си направя рожденния ден, трябва да си предупредя гостите, за да не ми е това последния купон на който идват ) ).

За хлебарките няма смисъл да се говори – те определено се кефят на лятото и единствения начин за total extermination (освен атомната бомба де)  за който се сещам е да викнем ХЕИ да напръска целия блок. Това обаче означава да искам пари от 20 семейства, 80% от които подозирам са пенсионери и познайте как ще ми дадат.

Е, поне добре че не съм се натъквала на други по-зловещи насекоми като бълхи например. Не знам как ще реагирам ако видя бълха наживо. В представите ми те са някакви нереални същества дет ги показват в цирка (дори нямам идея колко милиметра са големи точно). Има опасност да изпищя яко ако ми се случи да срещна някоя.

А като бях в Борисова онзи ден имаше едни малки такива мушички, а съм сигурна че и кърлежите са дебнели в засада в близката трева.

Изобщо лятото е хубав сезон, ама прави хората още по уязвими за злокобния апетит на разни тварички които са колкото дребни, толкоз и вредни (

Бъг в системата…

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s