Малшанс, инспекторе

Мама винаги ми казва “Не си прави много големи планове за нещо, че ще вземе да се провали.” Факт.Поне в настоящия случай на дълго мечтаната отпуска. Кроях стратегии как ще лежа на плажа и ще хвана хубав шоколадов тен, как ще се понауча да плувам…Мда. Плажът обаче е залят с разни неща…уж само южния, ама ме посъветваха да се повъздържам. Така че, казах си – като няма плаж – и коктейлите са плаж.Сбогом на тена, здравей “Пенчис” (най-доброто заведение за коктейли във Варна и околността) книжки и разходки из Морската )

Иначе е забавно, ситуацията ражда доста лафове, като “Хайде да ходим до фе-ка (Фестивалия комплекс), който е близо до фе-калното море”, “Хайде да поизлеем малко “Тоалетно пате” в морето и после да гледаме как хората плуват по гръб”, “Я, на тази табела до плажа пише WC, явно всички знаят, че е морето е замърсено”.

Което е най-любопитно, Южният плаж на Варна, който според медиите е “официално затворен”, изобщо, ама изобщо не е затворен. Плацикат се хората като невидели. И на Южния и на Северния. Така че не се изненадвайте ако след няколко дни пише по вестниците, че хиляди туристи и варненци страдат от стомашно-чревни неразположения и кожни раздразнения, след като са се къпали в моренцето.

Малшанс, инспекторе

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s