Случайни нарочности

От известно време насам ми е едно такова много странно. Усещам,че нещо ще се случи, нямам идея какво, но онова дето му викат „шесто чувство“ ми го шепне в ухото и ме кара да се смея, да подскачам и да дрънкам още повече глупости от обикновено.

А трябва да кажа, че винаги съм вярвала на интуицията си. Така например при първа среща с хора – ако някой се опитва да ме излъже, да се прикрие или представи за не такъв какъвто е – почти винаги усещам…Когато взимам решения след като го премисля добре, обикновено последната инстанция е „онова чувство под лъжичката“ – ако не ми пари, значи – go for it…иначе не мога да продължа с цялото си същество.

Но всъщност си мислех за съвпаденията…

Вчера Асето ми дава книга, която си е купила преди близо година – В книгата се разказва за човек, върху когото едва не пада сграда и той осъзнава, че това е знак от съдбата и променя живота си из основи – Няколко дни след като си купила книгата, падна сградата на „Алабин“, откъдето тя минава толкова често – Тя се сеща да ми донесе тази книга именно вчера, на 18ти септември – Преди да ми я донесе я отваря и се зачита в нея и с изненада установява,че действието в нея започва точно на 18ти септември – Аз започвам да чета книгата, където пише как някакъв човек си купува писателски пособия, сред които и една много красива испанска тетрадка – Прочитам това и си мисля колко обичам хубавите хартии, тетрадки, листи, писалки… И дали пишейки в блог не губя част от очарованието на това писане –  И днес попадам случайно в един блог в който момичето пише че именно вчера, когато аз си мислех колко съм луда да обичам толкова много хартията и тя си е помислила същото!

Извод: Нещо става! Нямам търпение да разбера какво 🙂 

Случайни нарочности

8 мнения за “Случайни нарочности

 1. Eneya каза:

  Ххеххехе, на това му викат самонавиване 😉
  Или пък ако питате Тишо – няма нищо случайно.
  Поздрави. И да разказваш.

 2. pippi каза:

  @Emin Bei непременно 🙂
  @Eneya: Ами не е самонавиване. Просто странно стечение на обстоятелствата…Дано има какво да разказвам и да е хубаво
  @ghibli: Привет-мривет
  Маме, споко, повече от това няма как да се чална 😉

 3. rlv2002 каза:

  Това е една от любимите ми книги 🙂 Най-вероятното, което ще ти се случи е да го прочетеш на един дъх. Може след това да започнеш повече да се заглеждаш в нещата около теб.

 4. И аз имам някакво странно усещане, че нещо става. Странно, но точно на 18 септември писах на тема случайности, след като по съвсем „случаен“ начин си вдъхнових за това.
  Как стана така, че изведнъж толкова хора независимо един от друг се замислихме за такива неща…? И на мен ми е интересно как ще продължи тази история…

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s