Ну, Kinder Surprise, погоди!

Винаги се радвам на шоколадови яйца (може би защото когато бях малка, нямаше такъв избор).

Днес майка ми ме изненада с школоладово яйце, обаче специално. Руски Kinder surprise. Трябва да призная, че шоколадът на яйцето не струваше (което е странно, като се има предвид какви невероятни „конфети“ правят руските шоколадови фабрики). Обаче играчката наистина ме накара да се засмея и ме върна за няколко минутки в детството.

Заекът и вълкът от „Ну, погоди!“ изскочиха oт яйцето и ми припомниха как обичах да гледам този „мултфилм“ (защото май нямаше много други).

Хитрата идея да направят тази серия играчки принадлежи на бонбонената фабрика „Ландрин“. На страницата им може да се види цялата колекция с зайчето и вълка. Има и доста други серии, сред които и „Вини Пух“ – малко по-комерсиалната, по-руска и по-истинска серия с Мечо Пух.

Тъй като за съжаление не мога да споделя шоколада от яйцето, черпя с епизода, в който участват моите две фигурки от колекцията. Да ви е сладко! 🙂

Ну, Kinder Surprise, погоди!

2 мнения за “Ну, Kinder Surprise, погоди!

  1. mimimi каза:

    Не съм виждала такива яйца никъде, поне досега 🙂 Твойта майка от къде го е купила……и права си – серията с Мечо Пух – супер. Точно такъв Винни Пух помня аз ….

    🙂

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s