+ още една причина да остана в България

Причината се казва Камен Донев.

Най-сетне гледах „Народното творчество“.

Не просто спектакъл. Катарзис.

Не просто гениален актьор. Вдъхновение.

Ей заради такива неща си струва да останеш и да се бориш с простотията, мръсотията и безумието, мамка му!

Реклами
+ още една причина да остана в България

8 thoughts on “+ още една причина да остана в България

 1. Това е може би единствената постановка, която не съм гледала. Не зная дали ще поправя грешката този сезон, но знам – ще го гледам някой ден.

 2. Простотията, мръсотията, бедността- няма скоро да се изтърка тази плоча. Фалшива плоча. Защото Париж например е много по- мръсен от София. За Неапол да не говорим.

  Средностатистическият французин НИКОГА няма да толкова БОГАТ колкото средностатистическия българин. Ама дайте, да дадем. Да повтаряме до лудост идиотщините на българсите медии.

 3. Страшен, страшен е Камен Инженер Донев, голям съм му фен. Просто в България винаги еимало и ще има добри комици. Може би именно абсурда, за който говориш, ги създава….

 4. До ludipari : Аз съм на мнение, че вашата плоча е доста изтъркана. Клише №1 : Париж е мръсен. Зависи в коя част сте, но дори и в най-централното Chatelet е безкрайно старателно почистено всяка сутрин… Заедно с пердградията Париж е 8 милиона, нормално е да се замърсява по-бързо… Не знам какво имате предвид под средностатистически французин, но според моите наблюдения един такъв има доста по-висок стандарт на живот от същия българин. И не става въпрос само за пари, г-н Луди Пари… И все пак има хора, които намират поводи (в изкуството), за да останат или за да се върнат в Бълария, което е похвално!

 5. cid каза:

  Айде аз пък да съм опозиция. Два часа дрънкане на глупости, вярно, без да се повтаря. Но по никакъв начин не можа да ме впечатли – понякога е смешно в ситуацията, но след 10 секунди не помниш за какво си се смял. Прехвален е, не заслужава толкова хвалби този спектакъл.

 6. Х каза:

  Дали истинското му име е доньо Донев или инженер Донев – не е важно – по-важното е да има смешни спектакли, които ни разплакват…..ако ме разбирате :-

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

Connecting to %s